Over ons

Sha & Ivy is een gezellige winkel gelegen in het centrum van Middelburg. Bij Sha & Ivy kunt U terecht voor unieke en duurzame meubels, refashioned door onzelf, Paula & Marijke Wichmann. 

Wij zijn zussen en werken zo goed als ons hele leven al samen, vroeger in de paarden industrie en nu in de wereld van refashioning meubels! 

De afgelopen 17 jaar hebben wij in Nieuw Zeeland gewoond waar wij met veel passie een pensionstal hebben opgebouwd en met onze eigen paarden actief waren in de dressuur sport. 

Sha & Ivy zijn wij begonnen in Nieuw Zeeland als een uit de hand gegroeide hobby - niet heel anders dan de paarden! Onze paarden hebben wij helaas in Nieuw Zeeland moeten laten maar wij zijn zeer gemotiveerd en enthousiast om onze passie voor circulaire meubels in Nederland voort te zetten! 

In 2023 naar Nederland terug gekomen vanwege onze moeder haar verslechterende gezondheid en hebben besloten ons in het prachtige Zeeland te vestigen. 

Sha & Ivy is vernoemd naar onze grootste liefde - onze honden. Sha is helaas overleden in 2023 maar als U onze winkel in persoon komt bezoeken is de kans groot dat Ivy er ook is.