Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling gaat U als klant akkoord met onderstaande Algemene Voorwaarden.

 

Algemeen

 • Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten met Sha & Ivy. Ze zijn openbaar zichtbaar en geplaatst op de website van Sha & Ivy.
 • Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden op de website of in het contract.
 • Sha & Ivy zorgt ervoor dat het product dat u ontvangt in overeenstemming is met de beschrijving zoals verstrekt.

Prijs

 • Alle vermelde prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW, en zijn exclusief leverings- of verzendkosten.
 • Sha & Ivy behoudt zich het recht voor om de prijzen naar wens te wijzigen. Alle op de site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van handmatige typefouten, waarvoor geen aansprakelijkheid namens Sha & Ivy wordt aanvaard.

Orders

 • Uw bestelling is definitief zodra deze is geplaatst en alle bestellingen via de webshop vereisen betaling vooraf via een van de beschikbare betaalmethoden.
 • Alle bestellingen zijn afhankelijk van het feit dat het artikel op voorraad is of dat het betreffende product beschikbaar is bij nabestelling.
 • Bestellingen worden verzonden binnen maximaal 3 dagen nadat de bestelling is geplaatst, (tenzij het artikel (en) op nabestelling is), met uitzondering van tijdens een vakantieperiode, die zichtbaar zal zijn op de webshop.
 • Alle postorders worden gedaan op risico van de koper. Mocht uw artikel niet per post aankomen, dan is het niet mogelijk om het artikel te vervangen. Sha & Ivy is niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering per post, of eventuele schade veroorzaakt tijdens het transport of ontbrekende onderdelen van de distributeur. Alles zal in het werk worden gesteld om een dergelijke situatie op een wederzijds aanvaardbare manier op te lossen.
 • Het is mogelijk om uw bestelling af te halen op afspraak of door tijdens openingstijden de winkel te bezoeken. Neem hiervoor contact op met Sha & Ivy.
 • Alle bestellingen worden verzonden worden zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat u uw bestelling in perfecte staat ontvangt, aangezien deze het pand van Sha & Ivy verlaat. Mocht uw bestelling in beschadigde staat aankomen, neem dan binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling per e-mail contact met shaandivy@hotmail.com op, met relevante foto’s van het beschadigde artikel of de beschadigde artikelen. Retour- of vervangende artikelen (niet van toepassing op meubels) kunnen worden verzonden na goedkeuring van Sha & Ivy.
 • Alle meubels worden opgehaald of geleverd in onderling overleg tussen de betreffende partijen.

Retourneert

 • Webshop – Dit geldt alleen voor niet-meubelartikelen – Indien een door de webshop gekocht artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kan het binnen 14 dagen na ontvangst in ongeopende, onbeschadigde staat worden geretourneerd aan Sha & Ivy. Zodra het(de) geretourneerde artikel(en) in ongeopende, onbeschadigde staat door Sha & Ivy is ontvangen, wordt een terugbetaling binnen 14 dagen verwerkt. Verzend- of koerierskosten die worden gemaakt door het retourneren van een artikel zijn voor de afzender.
 • Meubilair – Meubels kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Retourzendingen worden na 14 dagen na ontvangst niet meer geaccepteerd. Koeriers-/bezorgkosten voor retourzendingen zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Zorg ervoor dat u zorgvuldig meet, of kom naar de onze winkel om te controleren of het item aan uw verwachtingen voldoet, voorafgaand aan de aankoop, als u niet zeker bent. Alle meubelstukken worden voorafgaand aan het verzenden gefilmd om u de staat te laten zien waarin ze Sha & Ivy verlaten voorafgaand aan verzending / levering. Indien een meubelstuk wordt ontvangen met schade die is ontstaan tijdens het transport, aanvaardt Sha & Ivy geen aansprakelijkheid. Als het schade is die eenvoudig kan worden hersteld, zal Sha & Ivy meewerken en het item naar beste vermogen repareren, als het zich binnen Nederland bevindt. Dit is niet mogelijk voor artikelen die buiten Nederland worden verzonden.

Levering / Verzendkosten

 • Alle bestellingen die via de webshop worden gekocht, worden verzonden door Post NL, DPD, DHL of een ander door Sha & Ivy gekozen verzendbedrijf. Alles wordt in het werk gesteld om de verzendkosten tot een minimum te beperken en efficiënte en duurzame bezorgmethoden te gebruiken.
 • Voor bestellingen buiten NL gelden de geldende verzendkosten van NL naar dat land.
 • De levertijd is afhankelijk van de gebruikte verzend- / bezorgservice, maar is ongeveer 2-10 dagen, afhankelijk van het afleveradres. Sha & Ivy is niet aansprakelijk voor vertragingen in de levertijd van de verzendservice.
 • Indien u uw bestelling per “sign on receipt” verzendkosten (aangetekend) wenst te ontvangen, dient u dit van tevoren door te geven aan Sha & Ivy om dit te regelen. Bijkomende kosten zijn voor de koper.
 • Meubilair kan worden afgehaald op het terrein van Sha & Ivy, Levering (of afhaling, indien van toepassing) wordt in onderling overleg met de koper geregeld en kosten worden vooraf overeengekomen, en berekend per kilometer, tegen tarieven vergelijkbaar met Brenger-tarieven. Een koeriersdienst wordt gebruikt voor de levering >op 200 km van het terrein van Sha & Ivy. Kosten en betaling voor de koeriersdienst worden vooraf gemaakt en onderling overeengekomen.

Auteursrecht

 • De op de website getoonde afbeeldingen zijn eigendom van Sha & Ivy en hebben auteursrecht. Het is niet toegestaan deze afbeeldingen te kopiëren of te reposten zonder voorafgaande toestemming van Sha & Ivy.
 • Sommige getoonde afbeeldingen kunnen in kleur afwijken van het werkelijke product als gevolg van schermkleurinstellingen en afwijkingen.

Kracht Majeur

 • Sha & Ivy is niet aansprakelijk in situaties die te wijten zijn aan omstandigheden buiten haar wil. Dit kunnen onder andere porto- of andere leveringsvertragingen zijn, schade veroorzaakt tijdens het transport, internet-, e-mail- of elektriciteitsstoringen, werkstakingen, overheidsregels of vertragingen bij leveranciers.

Kwaliteit

 • De meubels verkocht door Sha & Ivy zijn al eerder gebruikt, vintage of antiek en zijn gerestaureerd, gerestyled en nieuw leven ingeblazen in de huidige staat. Discrepanties en tekenen van gebruik als gevolg van de leeftijd van het meubilair kunnen optreden. Alle meubels zijn voorafgaand aan de aankoop te zien om teleurstelling te voorkomen. Er worden geen garanties gegeven. U bent ten alle tijden welkom om vrijblijvend te komen kijken voordat U een aankoop maakt.
 • Alle houten meubels worden gecontroleerd en waar nodig behandeld voor houtworm, maar er wordt geen garantie gegeven dat houtworm niet aanwezig is. Als u een meubelstuk ontvangt dat houtworm bevat, kan het worden behandeld met een geschikt product. Neem bij twijfel contact op met Sha & Ivy voor de beste behandelmethode. De behandeling van de houtworm is de verantwoordelijkheid van de koper als deze wordt ontdekt na ontvangst van het meubilair.
 • Houten meubels zijn een natuurproduct en krimpen en zetten uit met warmte, vochtigheid en koude temperaturen. Scheuren kunnen na verloop van tijd verschijnen bij extreme hitte, vochtigheid en kou, vooral als u vloerverwarming heeft, of een ouder huis dat minder geïsoleerd of bijzonder vochtig is. Sha & Ivy is niet verantwoordelijk voor de natuurlijke werking van de houten meubels die zij verkoopt. Wees voorzichtig tijdens het plaatsen van meubels om dit probleem te voorkomen. Meubels mogen niet op vochtige plaatsen worden geplaatst, te dicht bij radiatoren of andere warmte- of vochtbronnen.

Privacy

 • Sha & Ivy handelt in overeenstemming met de wet en deelt geen persoonsgegevens met derden zonder voorafgaande toestemming. Uw privacy als gebruiker van de internetsite van Sha & Ivy wordt gerespecteerd en uw persoonlijke gegevens worden respectvol en vertrouwelijk behandeld.

Rechten voorbehouden

 

 • Sha & Ivy behoudt zich het recht voor om een van de bovenstaande Algemene Voorwaarden te wijzigen als zij dit nodig acht om haar klanten, haar eigendommen en haar zakelijke integriteit te beschermen.

 

Bedrijfsgegevens:

Naam : Sha & Ivy

Website : www.shaandivy.com

E-mailadres: shaandivy@hotmail.com

Adres: Langeviele 4, Middelburg 4331LT

KvK: 92296084

BTW: NL865983598B01

IBAN: NL71RABO0382462017

Tel.: 06 23909946